Revnesystem

Design: WebToolsPro

Helautomatisk vanningssystem - Oppfinnerpremiert!

I 1986 gjorde Harald Revne sin første oppfinnelse. Et automatisk vanningssystem for gartnerier. Senere samme år fikk denne oppfinnelsen 2. Premie ved oppfinnermessen KLEKK 86 som ble arrangert i Bergen.

Oppfinnelsen, HVR, kombinerte helautomatisk vanning i et system som krevde minimalt ettersyn. HVR-systemet inkluderte et sensorsystem som gav HVR automatikken informasjon om vanntilførselen til plantene. HVR-systemet er ideelt for dyrking av tomater, paprika, roser og flere hvor automatikken tilfører vann i henhold til plantenes reelle vannbehov til enhver tid.

Brosjyren er lagt ut på egen side og kan også lastes ned. Klikk på knappen Brosjyre under Vanningssystem.

Helt fra begynnelsen har RevneSystem solgt HVR-vanningsautomater til gartnerier i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Tilbakemeldingene fra disse kundene har vært særdeles gode. I 2004 ble et HVR-system koblet til en dataskriver ved et tomatgartneri på Rennesøy (Rogaland) gjennom hele vekstsesongen. Ingen justeringer ble foretatt. Gartneren var meget fornøyd med resultatene da ytelsen til systemet var nøyaktig slik det skulle være. Dette beviser at HVR-systemet er enestående som helautomatisk vanningssystem i markedet. – Data fra dette forsøket kan tilsendes ved forespørsel.

Startside